Posts

Showing posts from 2017

Henna By Nanad

Image
Assalamualaikum and hye

Uish lama dah tak post new entry kat blog nih. Ada sesiapa ingat nad lagi tak? hahahahaa. So entry lama semua kita delete ye, sebab apa? Sebab nak move on daripada zaman kegemilangan a.k.a gonjol gonjol dulu. haahahahahaha

So sekarang nad dah habis study, dah kerja setahun lebih dah pon. Biasalah, makan gaji kan so pergi kerja waktu gelap balik pon gelap, ahahahhaha tapi sekarang ada lah buat part time sikit, alaaa dok ukir ukir inai kat jari jemari pengantin. gittuuuuu (sesiapa nak kahwin boleh roger) hiks

Moh nad jamu sikit corak corak inai yang nad pernah buat kat customer...


Kakak ni sangat banyak cakap, tu yg kita suka ツ

Kawan sekolah kahwin. Tahniah Maslinda 

Ni kawan kakak nad, kak Jati. Abah sedih sangat tu kak. hehe

Omputih pon nak berinai tau..haaaa

Best friend nad dari tadika ni oiii